ایمپلنتشاخص ‌های انتخاب دندانپزشک

مشاوره ایمپلنت + ویزیت مجازی رایگان

مشاوره تلفنی فوری و ویزیت مجازی رایگان برای انتخاب درست‌ترین درمان

مشاوره ایمپلنت

مشاوره تخصصی یک اصل ضروری قبل از انجام هر درمانی است. فردی که دندان از دست می‌دهد، درمان کاشت دندان به عنوان بهترين درمان جايگزینی دندان به او پیشنهاد می‌شود. آیا جراحی کاشت دندان برای هر فردی می‌تواند درمان مناسبی باشد؟ آیا هر دندانپزشکی توان انجام صحیح جراحی ایمپلنت را دارد؟ ویزیت مجازی به همراه یک مشاوره تلفنی بسیاری از این سوالات را پاسخ خواهد داد بدون آنکه وقتی از شما برای رفت و آمد تلف شود. کافی است فرم را پرکنید ما با شما تماس خواهیم گرفت.


         فرم ویزیت مجازی آنلاین         


 

 تبلیغات مسموم برای جراحی کاشت دندان

امروزه فضای تبلیغاتی از واژه‌های عوام فریبانه مربوط به کاشت دندان و انواع پایه‌های ایمپلنت و قیمت آن‌ها پر شده است. ایمپلنت یک روزه،بدون جراحی،بدون درد به همراه قیمت‌های بسیار بسیار ارزان بخشی از شعارهای تبلیغاتی عجیب و غریب این روزهاست.

ضرورت مشاوره تلفنی برای قربانی نشدن بیمار

نقش مشاور تلفنی کمک به شما برای رهایی از فضای مسموم تبلیغاتی برای درمان مهمی مثل کاشت دندان خواهد بود. مشاور تخصصی درمان کاشت دندان از پشت پرده شعارهای تبلیغاتی اطلاع داشته و می‌داند  چه زمانی برای شما واقعاً مفید است و یا اصلاً برای شما کارایی دارد یا خیر؟

مزایا و معایب کاشت دندان

یکی از اصلی‌ترین مزیت‌های کاشت دندان که در درمان‌های دیگر به هیچ عنوان وجود ندارد کمک به حفظ استخوان فک است. با قرارگیری پایه در استخوان فک و نصب تاج دندان روی آن، هنگام جویدن نیرو از طریق پایه به استخوان وارد شده و به این ترتیب جلوی تحلیل استخوان فک گرفته خواهد شد. برای اطلاع بیشتر می‌توانید مطلب (مزایا و معایب درمان ایمپلنت) را مطالعه نمایید.

مراحل درمان کاشت دندان

ساختار ایمپلنت دندان
ساختار ایمپلنت دندان که دندان طبیعی را شبیه سازی می‌کند.

در مرحله ابتدایی یک پایه یا فیکسچر از جنس آلیاژ تیتانیوم که با بدن انسان سازگار است توسط جراح درون استخوان فک قرار می‌گیرد. این مهم ترین مرحله درمان ایمپلنت است و اگر جراح در انتخاب قطر و ارتفاع و زاویه ایمپلنت اشتباه کند احتمال شکست درمان وجود دارد.

بعد از گذشت چند ماه و اطمینان از جوش خوردن پایه ایمپلنت به استخوان فک نوبت به قالبگیری و ساخت تاج دندان می‌رسد. مهارت متخصص در قالبگیری صحیح و دنداساز در ساخت روکش در کیفیت و زیبایی نهایی درمان بسیار تاثیرگذار خواهد بود. برای اطمینان از انتخاب جراح ایمپلنت خودتان مطلب (شاخص‌های انتخاب دندانپزشک خوب) را مطالعه نمایید.

ایمپلنت دیجیتال چیست؟

ایمپلنت دیجیتال در حقیقت به معنای استفاده از فناوری‌های نوین توسط جراح در کاشت پایه در دهان بیمار است. از جمله این فناوری‌ها اسکنر دیجتالی و عکس برداری دیجیتال و پرینتر سه بعدی است. فناوری دیجیتال به جراح کمک می‌کند که پایه ایمپلنت را در بهترین جای استخوان قرار بدهد. این فرایند هزینه بیشتری را به بیمار تحمیل می‌کند و برخی از جراحان که مهارت و تجربه کافی در کاشت دندان دارند دیگر نیازی به استفاده از این فناوری و افزایش هزینه بیمار نمی‌بینند. برای اطلاع بیشتر می‌توانید مطلب (ایمپلنت دیجیتال چیست) را مطالعه نمایید.

ایمپلنت فوری چیست؟

ایمپلنت فوری به معنای کشیدن دندان پوسیده و جایگذاری پایه در حفره دندان کشیده شده و تحویل یک روکش موقت از جنس رزین در همان روز است. امکان انجام ایمپلنت فوری برای همه افراد میسر نیست چرا که نباید هیچ عفونت و التهابی در محل دندان کشیده شده و جود داشته باشد و همچنین جراح باید از کافی بودن طول و عرض و استحکام  استخوان فک بیمار اطمینان حاصل کند. بطور کلی انجام ایمپلنت فوری، ریسک شکست را 10 درصد افزایش خواهد داد و هزینه روکش موقت نیز به هزینه جراحی اضافه خواهد شد. برای اطلاع بیشتر می‌توانید مطلب (ایمپلنت فوری) را مطالعه نمایید.

بهترین برند ایمپلنت

مشاور تخصصی از کیفیت برندهای پایه ایمپلنت اطلاع داشته و تفاوت برند درجه یک اروپایی با برندهای کیفیت پایین اروپایی را تشخیص می‌دهد. حتی برندهای کره‌ای که امروزه به  ارزان بودن معروف شده‌اند نیز به لحاظ کیفیت، زمین تا آسمان با یکدیگر متفاوت هستند. یک برند کره‌ای به آمریکا صادر می‌شود و کیفیت بسیار بالایی از خود نشان داده و در کنار آن برندهای درجه سه کره‌ای وجود دارند که فقط در کشورهای جهان سوم اجازه فروش دارند و روی مردم ناآگاه این مناطق آزمایش می‌شوند. برای اطلاع بیشتر می‌توانید مطلب (بهترین برند ایمپلنت در ایران) را مطالعه نمایید.

بهترین دندانپزشک

به دلیل سود بالای جراحی کاشت دندان همیشه شاهد هجوم دندانپزشکان تجربی و دندانسازان برای انجام این جراحی هستیم. اکثر تبلیغات دروغین درمان ایمپلنت با قیمت‌های بسیار پایین نیز منسوب به همین قشر است. بنابراین تنها شناختی که یک مشاور تخصصی از دندانپزشکان متخصص دارد می‌تواند راهگشای بیماران برای فرار از دام‌های تبلیغاتی باشد. برای اطلاع بیشتر می‌توانید مطلب (شاخص‌های انتخاب دندانپزشک برای جراحی ایمپلنت) را مطالعه نمایید.

قیمت ایمپلنت دندان در سال 1402 در تهران

قیمت ایمپلنت دندان در تهران به ازای هر واحد از 5 میلیون تومان الی ۷ میلیون تومان برای ایمپلنت های اقتصادی، ۷ الی ۱۰ میلیون تومان برای ایمپلنت‌های با کیفیت و ۱۰ الی ۲۶ میلیون تومان برای ایمپلنت‌های روز دنیا است.

اما قیمت “هر واحد 5 میلیون تومان” چگونه تعیین شده و چقدر قابل اعتماد است؟ حقیقت این است که قیمت به عوامل مختلفی بستگی دارد که برخی عبارتند از: کشور سازنده، نوع و مواد پایه تیتانیومی و روکش سرامیکی، میزان مهارت و تجربه جراح متخصص و دندانساز سازنده روکش تاج دندان.

در قیمت 26 میلیون تومان شما بیشترین هزینه را برای مهارت جراح و دقت دندانساز می پردازید و از قیمیت 5 میلیونی نباید انتظار مهارت جراحی و ظرافت روکش سرامیکی را داشته باشید چراکه به نوعی شما فقط هزینه مواد پرداخت کرده‌اید. همچنین، هزینه پروسه درمان که ممکن است شامل معاینه دهان و دندان، اشعه ایکس پانورامیک، سی تی اسکن، کشیدن دندان، پیوند استخوان و جراحی سینوس لیف باشد؛ بر قیمت ایمپلنت تاثیرگذار است. هزینه ای که شما میپردازید شامل عمل جراحی برای کاشت پایه، اباتمنت و تاج ایمپلنت است.

ایمپلنت قسطی

کاشت دندان به صورت اقساطی امروزه یک مسئولیت اجتماعی برای دندانپزشکان به حساب می‌آید. هرچه درمان بی‌دندانی به تاخیر بیافتد، هزینه‌های آن بیشتر خواهد بود. اگر بی‌دندانی درمان نشود باید منتظر بیماری‌های گوارشی و بد شکل شدن صورت و مشکلات افسردگی باشیم. برای اطلاع از مدارک و شرایط اقساط مطلب (ایمپلنت با اقساط 12 ماهه) را مطالعه نمایید.

ایمپلنت ارزان

ایمپلنت ارزان ممکن است در ابتدا شما را وسوسه کند، اما با گذشت زمان متوجه خواهید شد که هزینه‌های پنهان می‌تواند این مبلغ را افزایش دهد و در درازمدت به طور قابل توجهی بر هزینه‌های شما بیافزاید. یکی از دردناک‌ترین عوارض درمان خیلی ارزان می‌تواند آسیب دیدن بافت و اعصاب باشد. اگر دندان‌پزشک غیرمتخصص و کم‌تجربه‌ای را انتخاب کنید، احتمال اینکه به اعصاب دندانتان آسیب وارد کند زیاد است. این آسیب ممکن است دائمی باشد و با هزینه های فراوان هم جبران نشود. برای اطلاع بیشتر در این خصوص می‌توانید مطلب “خطرات ایمپلنت ارزان” را مطالعه نمایید.

مشاوره آنلاین رایگان (ویزیت مجازی)

اگر دندان از دست رفته دارید و عکس OPG یا CBCT از دهانتان برای 6 ماه اخیر را دارید می‌توانید از امکان ویزیت مجازی رایگان توسط دندانپزشک متخصص جراحی لثه استفاده نمایید. فقط کافی است فرم زیر را پر کنید تا کارشناس ما با شما تماس بگیرد.



 مشاوره تلفنی و فوری

برای دریافت مشاوره تخصصی فوری و اطلاع از شرایط درمان و قیمت‌ها و نحوه پرداخت و دیگر مسائل از طریق تلفن با شماره زیر (بدون هیچ کد و پیش شماره‌ای) تماس بگیرید.

مشاوره تخصصی ایمپلنت
مشاوره تخصصی کاشت دندات بصورت تلفنی و رایگان

چه سوالاتی را باید از یک دندانپزشک در مورد جراحی ایمپلنت بپرسیم؟

شما باید در مورد تجربه و مهارت دندانپزشک در زمینه جراحی ایمپلنت، نوع ایمپلنت‌هایی که استفاده می‌کند، هزینه‌های جراحی و درمان، مدت زمان لازم برای بهبودی و نتایج قابل انتظار از جراحی را سوال کنید. همچنین می‌توانید در مورد روش‌های مراقبت از دهان و دندان پس از جراحی و عوارض احتمالی جراحی سوال کنید.

برای تماشای ویدیوهای پاسخ به سوالات متداول کاشت دندان از کانال آپارات ما دیدن فرمایید.

سوالات رایج ایمپلنت

 

 

نوشته های مشابه

‫126 دیدگاه ها

    1. درود بر شما
      بله-هیچ منعی برای شما وجود ندارد
      بدیهی است که افرادی که دیابت دارند باید پیش از عمل ایمپلنت کنترل شوند بعلاوه باید دندان پزشک برای جلوگیری از خطر عفونت ناحیه پس از درمان برای شما انتی بیوتیک تجویز کند و با توجه به شرایط شما دوره ی ترمیم ایمپلنت را طولانی تر کند.

  1. سلام کسانی که پوکی استخوان دارند میتوانند ایمپلنت انجام دهند؟چون از داروهای فسفونات استفاده میکنم

    1. درود بر شما
      بله هیچ منعی برای شما وجود ندارد-مگر اینکه از بیس فسفونات های تزریقی استفاده کنید که نمیتوانید جراحی دهان انجام بدهید
      و در ارتباط با دارو های مصرفی,پیشنهاد میشود که با متخصص مربوطه مشورت کنید که در صورت نیاز به طور مقطعی و موقت پیش از جراحی این دارو ها قطع شوند.

  2. من از داروهای انعقاد خون استفاده میکنم میتوانم درما ایمپلنت انجام بدم؟

    1. درود بر شما جواب سوال شما در کامنت ها موجود است لطفا بررسی کنید اگر باز برایتان سوال و موردی پیش اومد من در خدمتتون هستم

  3. سلام
    من باردار هستم دندان ام افتاده و باید کاشت انجام بشه
    خواستم بپرسم میشه در دوره ی بارداری کاشت انجام داد؟

    1. درود بر شما
      جراحی دهان برای شما توصیه نمیشود هرچند کاشت ایمپلنت بسیار ساده میباشد ولی ممکن است بعد از جراحی احتیاج به مصرف انتی بیوتیک داشته باشید که این عمل در این توصیه نمیشود

    1. درود بر شما
      تا حدودی درمان ایمپلنت برای این افراد مطرح است
      مثلا اگر طی 6 ماه گذشته عمل قلب انجام داده باشند نباید کاشت دندان انجام بدهند
      در غیر اینصورت باید از پزشک قلب خود کسب اجازه کنند
      در این موارد بهتر است با متخصص خود مشورت کنید.

  4. سلام
    من پوکی استخوان دارم. استئوپروز دارم.درمان ایمپلنت میتونم انجام بدم؟

    1. درود بر شما
      بله میتوانید هیچ منعی برای شما وجود ندارد
      طی مطلعات متعددی موفقیت ایمپلنت در افرادی که مبتلا به پوکی استخوان هستند ,در مقایسه با افراد سالم بررسی کرده اند ,هیچ اختلافی دیده نشده
      لذا پیش از درمان با پزشک خود مشکلتان را در میان بگذارید.

  5. سلام وقت بخیر
    من پدرم 80 سال سن دارد ایا میتونه جراحی ایمپلنت انجام بده؟

    1. درود بر شما
      بله می توانند
      در صورتی که پدر شما منعی برای تجویز ایمپلنت های دندانی نداشته باشد سن بالا نمیتواند عاملی برای عدم درمان ایمپلنت دندانی باشد.

    1. درود بر شما
      یک درمانگر باید مسلط به اصول جراحی لثه و پروتز باشد بنابراین متخصص جراحی لثه و فک وصورت بهترین گزینه برای جراحی ایمپلنت و متخصصین پروتز بهترین گزینه برای روکش ایمپلنت هستند.
      اما گاهی دندان پزشکان عمومی نیز مهارت کافی برای جراحی ایمپلنت های ساده را دارند اما در موارد پیچیده حتما توصیه میشود به متخصص مراجعه کنید.

    1. درود بر شما
      معمولا درمان ایمپلنت زمانی قابل انجام است که رشد فکی و صورتی فرد کامل شده باشد
      در صورت نیاز از بهتر است از پزشک متخصص خود مشورت بگیرید.

    1. درود بر شما
      سیستم های ایمپلنتی متعددی در بازارهای ایران مجود است که هزینه ها و اجزای پروتز با یکدیگر متفاوت است. از سوی دیگر مراحل جراحی و پروتزی در مواردی نیازمند کارهای اضافه و تکمیلی است که باعث میشود هزینه کاشت ایمپلنت در افراد گوناگون و حتی در نقاط مختلف دهان یک بیمار با هم تفاوت داشته باشد
      در هرحال هزینه درمان ایمپلنت در کشورمان در مقایسه با کشور های اروپایی و امریکایی و حتی برخی از کشور های همسایه به مراتب کمتر است در حالی که مهارت درمانگران و مواد به کار برده شده در حد استاندارد های جهانی است.

  6. میشه درمان ایمپلنت رو پیش از تکمیل درمان دندان های دیگه شروع کرد؟

    1. درود بر شما
      کاشت ایمپلنت باید در دهان عاری از عفونت و با حداقل بار میکروبی صورت گیرد .
      در غیر اینصورت امکان الودگی ایمپلنت و از دست دادن آن وجود دارد
      بنابر این جرم گیری,درمان های مربوط به بیماری لثه ,کشیدن دندان های غیر قابل نگهداری ,عصب کشی,پر کردگی ها و… باید پیش از اغاز جراحی کاشت ایمپلنت انجام گیرد.

  7. سلتم وقت بخیر
    کاربرد پودر استخوان در درمان های ایمپلنتی چیست؟

    1. درود بر شما
      مواد پیوند استخوان در شکل های مختلفی در دسترس است.برای ضایعات کوچک تا متوسط می توان از شکل پودر استخوان استفاده کرد. مهم تر از شکل , ماهیت پیوند استخوان است که درمانگر شما با توجه به نیاز های بالینی نوع مناسب را انتخاب می نماید.

    1. درود بر شما
      1.کنار زدن لثه ناحیه بی دندان
      2.اماده سازی حفره جهت قرارگیری ایمپلنت در استخوان
      3.قرار دادن ایمپلنت در داخل فک استخوان
      4.بستن پیچ روی ایمپلنت و بخیه کردن ناحیه
      5.باز کردن پیچ و بستن فرم دهنده ی لثه (چند ماه بعد)
      6.قالب گیری از ایمپلنت
      7.بستن اباتمنت روی ایمپلنت
      8.چسباندن روکش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره با ما تماس بگیرید